Bild
Nästa artikel

Träffpunkt Moped redan i vår!

TMoped 2018

Nyhet! Nu kör vi Årets roligaste mopedträff på våren! Kicka igång säsongen på allvar – välkommen till Norrtälje 19-20 maj!

Förköp – Slipp köperna

Köp din entré redan nu, både billigare och du slipper långa köer för att komma in på området! I entrén ingår 2 utgåvor av Moped till dig själv eller en vän.

Välkommen till Träffpunkt Moped 2018 19-20 maj

Vad: Mopedträff med föreläsning, cruising, specialutställning och rally. Arrangör är tidningen Moped i samarbete med mopedrenovering.se och Pythagoras industrimuseum.
 
När: Helgen 19-20 maj 
 
Var: Pythagoras industrimuseum, Verkstadsgatan 6 i Norrtälje. En över 100 år gammal och unik verkstadsmiljö. Här tillverkades råoljemotorer!
19 maj START Pythagoras rally "Macken" på Regementesområdet, kl: 11.00-11.30. Rallyt är kostadfritt. Info om rallyt:  https://www.mopedrenovering.se/pythagorasrallyt.html
 
Entré: 120 kr vid entrén/dag. Förköp 100 kr/ dag alt. 160 kr för hela eventet.  Vi tar inte kort. Swish går bra, swishnr: 123 481 97 02. Kontant och jämna pengar är bäst.  I entrén ingår Pythagoras museum och en prenumeration på Moped! Under 15 år gratis entré. Enklare förtäring finns att köpa på området, café med dagens rätt. 
 
För vem: För dig som gillar original eller hottade mopeder tillverkade av metall, gamla cyklar och själfulla miljöer. För dig som njuter av att höra en råoljemotor i arbete. Du behöver inte ens ha en moped för att vara med. Bara kom!
 
Klädsel: Gärna tidstypisk! Tillsammans skapar vi den speciella stämningen.
 
Parkering: Du kan INTE parkera bil i anslutning till museet! Gratis parkering på gamla regementsområdet. Gott om plats för släpvagnar etc. Skyltat från Biltemarondellen. Vi har speciella mopedlotsar (vit overall + flagga) som leder dig rätt till området. Avgår var 15:e minut från 09.15.
 
Parkering (och handikapparkering) finns också i Norrtälje centrum. Entré via Norrtälje konsthall.

Gunillarallyt
Exklusivt mopedrally för damer! Start klockan på området. Säg till vid insläppet om du ska delta – då får du gratis entré! Ingen föranmälan behövs.

Vill du sälja mopeddelar på Träffpunkt Moped?
En ruta (utomhus!) är ca 2x4 meter (området går inte att ruta in exakt) och kostar 400 kr. Då ingår entré för två personer. Det är trångt om saligheten och antalet säljplatser är begränsade. Mer info kommer. 
 
Program (preliminärt):
 
Lördag 19 maj – Regementesområdet i Norrtälje
 
–  Start kl 11-11.30 Pythagorasrallyt. Se Roslagens vackraste delar från en mopedsadel! Kostadsfritt.
–  Kl 14.00 - 15:30 Mopedmästaren 
–  Kl: 20.00 Föreläsning av Claes Johansson.  Pythagoras industrimuseeum. ( Café med enklare förtäring och dagens rätt från kl.19.00) 
–  Kl: 21.00 - 22.00  ”Natt på museet”. Specialutställning i Sverige vackraste verkstadslokal. Häftig ljussättning och magisk stämning. 
Föreläsning och "Natt på museet entré  120kr, 100 kr vid förköp, alt 160 kr för båda dagarna (förköp).  
 
Söndag 20 maj start 9.30 – Pythagoras industrimuseum
 
– Träff på innergården 
– Mopedpresentationer
– Råoljemotorer i drift
– Hantverkare visar sina specialitéer.
– Gunillarallyt – exklusivt för kvinnor.
– Marknad
– Kl 14:00 Cruising genom Norrtälje samt extra tur för den som inte vill åka hem

Priser att vinna:

  • Finaste original orenoverade moped
  • Finaste original renoverade moped
  • Bästa bygge
  • Bästa cykel
  • Bästa totalupplevelse-ekipage
  • Stora långdistanspriset 

 
Informationen uppdateras löpande.
 
Välkommen till Årets roligaste mopedträff!

TIPS på boende i området:  
Vandrarhem 
Hotell samt B&B

 
 
 
 
 
 
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.