Bild
Nästa artikel

Årets roligaste mopedträff!

Artiklar

För dig som gillar original eller hottade mopeder tillverkade av metall, gamla cyklar och själfulla miljöer. För dig som njuter av att höra en råoljemotor i arbete. Du behöver inte ens ha en moped för att vara med. Bara kom!

Förköp – Slipp köperna

Köp din entré redan nu, både billigare och du slipper långa köer för att komma in på området! I entrén ingår 2 utgåvor av Moped till dig själv eller en vän.

Välkommen till Träffpunkt Moped 2017

Vad: Mopedträff med cruising, specialutställning och rally. Arrangör är tidningen Moped i samarbete med mopedrenovering.se och Pythagoras industrimuseum.
 
När: Söndagen 3 september 09.30-16 (med ”Natt på museet” lördagen 2 september 20-22)
 
Var: Pythagoras industrimuseum, Verkstadsgatan 6 i Norrtälje. En över 100 år gammal och unik verkstadsmiljö. Här tillverkades råoljemotorer!
 
Entré: 120 kr (förköp 100 kr här på hemsidan – slipp köerna!). Vi tar inte kort. Swish går bra, swishnr: 123 481 97 02. Kontant och jämna pengar är bäst.  I entrén ingår Pythagoras museum och en prenumeration på Moped! Under 15 år gratis.
 
För vem: För dig som gillar original eller hottade mopeder tillverkade av metall, gamla cyklar och själfulla miljöer. För dig som njuter av att höra en råoljemotor i arbete. Du behöver inte ens ha en moped för att vara med. Bara kom!
 
Klädsel: Gärna tidstypisk! Tillsammans skapar vi den speciella stämningen.
 
Parkering: Du kan INTE parkera bil i anslutning till museet! Gratis parkering på gamla regementsområdet. Gott om plats för släpvagnar etc. Skyltat från Biltemarondellen. Vi har speciella mopedlotsar (vit overall + flagga) som leder dig rätt till området. Avgår var 15:e minut från 09.15.
 
Parkering (och handikapparkering) finns också i Norrtälje centrum. Entré via Norrtälje konsthall.

Gunillarallyt
Exklusivt mopedrally för damer! Start klockan 11.00 på området. Säg till vid insläppet om du ska delta – då får du gratis entré! Ingen föranmälan behövs.

Vill du sälja mopeddelar på Träffpunkt Moped?
En ruta (utomhus!) är ca 2x4 meter (området går inte att ruta in exakt) och kostar 400 kr. Då ingår entré för två personer. Det är trångt om saligheten och antalet säljplatser är begränsade. Mer info samt Du bokar din plats via denna länk: https://shop.motorvarlden.se/product/s%C3%A4ljplats-tr%C3%A4ffpunkt-moped  Sista dag för anmälan är 15 augusti.
 

 
Program:
 
Lördag 2 september
 
Kl. 21-22 Exklusiv förhandstitt på specialutställningen i verkstan. ”Natt på museet”. Sveriges mopedsamlare nummer ett, Göran Martinsson, visar sina favoriter! Häftig ljussättning och magisk stämning. Gratis entré.
 
Söndag 3 september
 
09.30 Entréerna öppnas.
10.00 Officiell invigning av specialutställningen: Göran Martinssons samling
11.00 Start på Gunillarallyt – exklusivt damrally.
11-14 Återkommande mopedpresentationer på scenen av Claes Johansson. Vi kör råoljemotorer.
13.00 Officiell start på Årets Kustomizer 2018. Utdelning av motorer.
13.30 Prisutdelning

  • Finaste original orenoverade moped
  • Finaste original renoverade moped
  • Bästa bygge
  • Bästa cykel
  • Bästa totalupplevelse-ekipage
  • Stora långdistanspriset 

14.00-ca 16.00 Cruising, rally och Sandelco Dust-O-Rama på regementsområdet.
 
Vill du få din moped bedömd av vår kunniga jury? Fyll i din deltagarlapp så kan just du bli vinnare. Bästa orenoverade originalmoped, bästa renoverade originalmoped, bästa bygge, bästa cykel, längsta färdväg samt bästa totalupplevelseekipage.
 
På området finns mat att köpa, annars är det nära till Norrtälje centrum. Barnens Pythagoras – lek och experiment – är öppet. Ett mindre antal försäljare av mopeddelar samt skickliga hantverkare visar sina kunskaper och produkter. Se också tidigare års deltagare i Årets Kustomizer – Sveriges hetaste byggtävling.
 
Informationen uppdateras löpande.
 
Välkommen till Årets roligaste mopedträff!
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej!

Våra annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta göra det vi gör. Så vi vore tacksamma ifall du kunde stänga av adBlocker!