Bild
Nästa artikel

Nytt nummer - Moped 1/24

Aktuellt nummer

✔ Inte en enda nytagen bild ✔ Knockout! Ingo och Monark ✔ Feta flakmopeder ✔ Fabrikerna som byggde drömmar ✔ Allt från Hot Rod Show

I nya numret av Moped har våra kameror fått ledigt. Inte en enda nytagen bild – så ser vårt extra tjocka specialnummer ut! Hundra sidor av fantastiska bilder från förr. Vi har grävt djupt i arkiven och hittat verkliga skatter.

Reklambilderna med oöverträffad skärpa. Vi lade stor möda och tid på att restaurera ljuvliga diabilder. Utan repor och färgstick infinner sig ett omedelbart köpsug efter en splirrans ny Crescent Raket!

Har du inte redan tidningen hittar du den antingen i handeln från och med idag eller så kan du beställa den direkt från oss. Kolla in några bilder från tidningen här nedan och beställ sedan ett nummer om du inte redan har blivit prenumerant.

Nytt nummer - Moped 1/24

Ingemar ”Ingo” Johansson fotograferades på Monark-mopeder på plats i USA, kort tid innan han blev världsmästare i tungviktsboxning. Bara ett fåtal av bilderna, tagna av vännen Lennart Håwi, publicerades i sin samtid. Vi visar unika färgbilder på Ingo med fästmön Birgit Lundgren. Vilken tid! Vilket par! Vilka mopeder!

Nytt nummer - Moped 1/24

Grabbarna som vann en resa till Österrike för att testa Puchmopeder! Vi tittar i fotoalbumen och lirkar fram historien som aldrig kom fram i Puchreklamen.

Nytt nummer - Moped 1/24

Massor av bilder tagna bakom kulisserna hos våra svenska mopedtillverkare. Det var full fart i mitten av 1950-talet i Uppsala, Varberg och Huskvarna!

Moped 2024/01

Ur innehållet #1.2024

Månflickan

Prototyper & form

Puchresan

Läsarnas bilder

Feta flakmopeder

Ljudmjuk Monark

Victoria & NSU

Ingo & Monark

Fabrikerna!

Premiär 1959

Crescent Raket

Sköna moppegäng

Skotrar att älska

Hot Rod Show!

Stefan Wulff
Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.