Bild
Nästa artikel
Nytt nummer – Custom Special

Nytt nummer – Custom Special

Aktuellt nummer

Extra tjockt samlarnummer – allt om Hot Rod Show! Vi letade upp de bortglömda byggena. Vi dök djupt i arkiven. Det blev en fest i krom och flake!
Dessutom: vår tids häftigaste mopedbyggen.

Nu tillgänglig via vår webshop med leverans direkt till dörren!

Redaktionens drömnummer! Allt om mopparna i Marmorhallarna med unika bilder på 1960- och 70-talens ballast byggen. Vi bygger vår egen showmoped på en Crescent 2000 – X-Ray! Och vi presenterar vår tids vildaste, roligaste byggen. Missa inte detta.

Nytt nummer – Custom Special

Minns du byggena på Hot Rod Show? Vi spårade upp de gamla flake-legenderna. Lite skavda, lite trötta. Men chockerande häftiga än idag.

Ingemar Becker bygger moped. Det blir en klassiska Raketare med rätt bakljus!

Äntligen – vårt eget drömprojekt. X-Ray! I nära samarbete med Old Iron Kustoms och mopedrenovering.se skapar vi den en riktig vilding av en Crescent 2000.

Norrlands lila guld. Kåre Torfjäll renoverade sin ungdoms drömmoped från 1970-talet. Nu är den showklar igen!

Crescent – made in USA. Vi återvänder till två av Sveriges halaste custombyggen och fantiserar om att Crescent låg i Kalifornien.

Alla Kustomizers! Mopeds byggtävling har pausknappen intryckt i år – men vilka byggen det har blivit under åren. Josig fruktsallad av det bästa från mopedbyggar-Sverige.

Ett encelligt, bottenlevande djur? En glosögd … ja vadå? Knäppaste mopeden byggdes av Per Lövgren. Du lär bli förvånad över inälvorna!

Saltaste moppeklubben i Sverige går sin egen väg. Möt YB Normal som bygger och rejsar. Bygger och rejsar. Minsta motorn. Största gemenskapen.

Hitta tidningen i en butik nära dig: Hitta närmsta butik

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.