Bild
Nästa artikel
Nya Moped är här! - Moped 2/2022

Nya Moped är här! - Moped 2/2022

Aktuellt nummer

Våren är här. Moped är här. Massor av kul grejer du inte vill missa: Compact CS, Puch Mexico, Crescent 1145, Rex Sachsmaster, Alvars Racing Story … Och Projekt Power Novolette!

Hurra hurra!
Mopeden 70 år + Moped 10 år: festen fortsätter! Den här gången går vi loss på 1970-talets knäppaste knattechopper. Den för låtsasrebeller: MCB Compact CS. Orange. Choppersadel. Fransar, krom och trattavgasrör. Vi älskar den. Precis som Maggan och Anna-Lena!

Nya Moped är här! - Moped 2/2022

X-Ray på plats – 50 år för sent!
Projektmopeden X-Ray får besöka helig mark: Marmorhallarna! Det lilla som finns kvar. En präktig bakåtvolt i tiden blev det och det är inget snack om vem som är showens stjärna.

Nya Moped är här! - Moped 2/2022

Puch Mexico
Eftertraktad och udda . Sportposörskotern från Österrike. Vi kollar in en i skönt bruksskick.

Dürkopp vadå?
Vi i Sverige översköljdes inte av Dürkoppmopeder. Men två stycken har vi hittat. I princip okörda!

Projekt Power Novolette
Sluttest och utvärdering av vårt epokgörande projekt att få en Novolette att gå lite, lite fortare. Vi valde ett platt landskapp. Östergötland. Vilken tripp det blev!

Nya Moped är här! - Moped 2/2022

Crescent 1145
Ja, den kallas visst för älgläppen. Men det är inget vi tjatar om. Istället zoomar vi in en riktig möbel till skotermoped. Osannolik är vara förnamnet.
 

Nya Moped är här! - Moped 2/2022

Suzuki TS
Crossmopedernas kungaklass? Ovanlig på 1980-talet, idag nästan utrotad. Drömde du också om de tunga crossmopederna från Japan?
 

Nya Moped är här! - Moped 2/2022

Alvars Racing
Här är hela historien om ett osannolikt familjeföretag i Vargön. De var först ut med mycket och de höll ut väldigt länge med sina matade kataloger.
 

Nya Moped är här! - Moped 2/2022

Kan själv!
Så renoverar du dynans målade text – steg för steg. Och dessutom söker vi efter osynliga läckor i administrationen … nej, transmissionen på en Sachs 50.
 

Köp senaste numret här!

Klicka här för att komma till vår shop och läsa mer samt beställa det senaste numret av Moped.
Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.