Bild
Nästa artikel
Moped 3/2015

Moped 3/2015

Aktuellt nummer

Häng med på sommarens sista utflykt till badstranden med äkta 50-talsbrudar. Turista på kyrkogård – vi gjorde det på moped. Ny Ducati i låda + Träffpunkt Moped + Mellsta + Classic Car Week. Testi Telstar, Crescent Raket, Jawa Sport …

En sista suck av sommar! Tillbakablick på Mopeds succéträff i Norrtälje. Långresa på kyrkogård. Den häftiga kortegen på Mellstasträffen. Puch Florida, Jawa, Sport och häpnadsväckande Testi Telstar. Träffa Bernt Andersson i Borlänge, custombyggaren som skapar unika Crescentmodellerav skrot.
 
Nu drar tävlingen igång: Årets Kustomizer 2016. Sju finalister har fått varsitt motorpaket. Det blir sju helt olika stilar!
 
Läs om den lilla motorn Pilot och knaspopbandet Gonks från 1960-talet  – de diggade moppar. Vi packar upp en okörd Ducati 4-taktare ur sin originallåda. Magi! Läsaren Gunnar sätter sig i tidsmaskinen och blir 15 igen på sin Puch Florida och vi år en glimt in i en vedbod där ALLT kunde hända. Ola Backer om sin livsfarliga Vespa med sidvagn. Stefan Wulff om sin Suzuki M12S.
 
Allt detta och väldigt mycket mer i Moped 3/2015.
Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.