Bild
Nästa artikel
Moped 3/20

Moped 3/20

Aktuellt nummer

Äntligen är vårt projektbygge klart. Kolla in X-Ray och minns Hot Rod Show i Ostermans Marmorhallar. Dessutom en superfint renoverad Rex Comet Cross, tips om hur du ekrar om hjul, besök hemma hos Mustang-Brattis och djupdykning kring Suzukis sportiga 80-kubikare.

Moped 3/20

Följ även med in i Peter ”Brattis” Brattströms universum. Mannen är en bekant profil för er som besökt skrotmarknader och hans lager är enastående. Här är sprängfyllda sortimentskåp. Klassisk köpmansdisk i glas. Ljuvliga pappskyltar. Hylla efter hylla med ett innehåll som enligt all logik inte borde existera 2020. Det är ett vackert ordnat överdåd av fabriksnya delar tillverkade i sedan länge nedlagda fabriker. Det är inte ett museum. Inte en gammal cykelaffär. Egentligen inget superrationellt lager heller. Det är allt på en gång och kanske mest av allt, en inblick i vad som pågår i Brattis extraordinära huvud. 

Moped 3/20

1957 fanns det runt 400.000 mopeder i Sverige. Vi kollar in några som har levt ett hårt liv...

Moped 3/20
Moped 3/20
Moped 3/20

Men framförallt; kolla in vårt projektbygge X-Ray som äntligen är klart. Det överträffade våra egna förväntningar. 

Moped 3/20

Dessutom kollar vi in en superfint renoverad Rex Comet Cross. Skulle detta kunna vara en Puch Dakota-dödare? 

Moped 3/20

Renläriga mopedpuritaner rynkar kanske på näsan men vi är lite vidsynta och njuter av Suzukis 80-kubikare. Racing var lockbetet när Suzukis småmaskiner kom till Sverige. 

Det här är bara ett litet axplock av allt som som finns i Moped 3/2020. Se till att beställa en tidning du med om du inte hittar den i din närmsta butik. Smartast av allt är så klart att stödja oss genom att teckna en prenumeration på denna länk så får du alla tidningar direkt hem i brevlådan.

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.