Bild
Nästa artikel
Moped 1/2012

Moped 1/2012

Aktuellt nummer

I premiärnumret av Klassiker Moped får du en broschyr på Suzuki K50! Vinjetten är ”Frisyr i broschyr”. Tidningen öppnar med ett generöst modejobb! Mopedskotrar och klassiska retrodoftande kläder – kan det bli snyggare? Sugen på att resa? Med moped kan man hamna lite varstans. Vi letar skrotbilar i skogen och vi åker till Sveriges hemligaste atomkraftverk. Häng med från början!

Moped nr 1-2012 är slutsåld, men kan läsas digitalt i vår app Moped som du kan ladda ned i Google Play eller i Appstore.

Shuckra tillbehör Kandy Apple och flakehandtag.

Puchjournalen Vad hände i Håkans pojkrum 1978?

Kraftkällan En Sachs 50 talar ut, vilande på en sammetskudde.

Mopedmode! Klassiska kläder och klassiska mopedskotrar. En vinnande kombo.

Skrotexpedition En VW split window hittas enklast med moped.

Nåll Kåll Moppers Västgötaklubben som försöker se hårda ut.

Långsamresan Rakt in i kalla krigets iskallaste katedral. I Marviken i Norrköping skulle den svenska atombomben födas. Vi tar moppen ända in till reaktorn! En resa som slutar med en smäll.

Frisyr i broschyr Avdelningen som uppmärksammar minnesvärda mopedistfrisyrer. 1970-talets Suzuki hade längre bäst-före datum än krullad lugg. Du får en nytryckt originalbroschyr som leder saken i bevis.

KKK = Krokek Knatter Knutters En hel hög med bångstyriga retromopedister. Ingen körde trimmat, visst.

Supersportigt! Rusch Läckraste bilderna på 1960-talets läckraste svenska moped. Handbyggda Rusch är exotism på högsta nivå. Vi berättar hela historien.

Asshole TCC Kan en mopedklubb heta vad tusan som helst? Det verkar inte bättre. Och dragracing kan man köra. Och backtävling. Galet? Inte särskilt.


Crescent Golden Champ Vi ger er tidernas mest okörda Golden Champ. 200 meter sedan ny! Försök inte att skicka efter pappjackan bara.

Cykla i tweed! Trenden med snyggcykling är här. Äntligen! Vi cyklar ett välklätt varv runt Stockholm.

MCB Trapper. Om Bruno Liljefors varit mopedist. En räv och en saklig Trapper i skön förening.

Mopedgaraget. Herrar mopedister yttrar sig. Det är Crescent, Puch – och en resvan Vespa skoter!

Inhägnat området. Hade det varit trycktekniskt möjligt hade detta varit tidningens sprätta-själv sidor.

Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.