Zundapp Ks50 super sport -76 "Semester klippet"

Va på Öland och hade semester med familjen och försökte koppla av lite från mopederna där hemma. Men självklart dök det upp e pärla i Färjestan på Öland mitt under semester veckan . Så jag lämnade campingen och åkte glatt ner och spanade in en riktig pärla som bestod av en svensk Zundapp KS50 1976 . Jag slog självklart till med detsamma och Hyrde ett släp för enkel resa till Skåne . Så semestern blev en lyckoträff i år.

Jag skall gå igenom den efter hand och göra den riktigt fin i alla ändar är det tänkt.

Dem stora förändringarna som sker vintern 2018 är.

Nu är allt tillbaka från kromfirman och kan skicka iväg tank , ram ,gaffel , sving och kåpor på lack. Efter det så är det dags att äntligen börja montera då 95 % är inhandlat och man snart kan starta upp och rulla iväg våren 2019.

Tagit sin lilla tid men verkligen inte min billigaste renovering så jag vill att allt ska va kvalitet och bra gjort. Det gör att jag får spara lite varje månad så jag har råd med det jag brinner för.

2017 :
5 Växlad äggmotor med VRM Vev som renoveras och lackas av Christofer Hansson från Hönö.

150MM Nav

Kroma om original tanken.

Lacka den i sin original Blåa färg.

Företag/ Personer som Jag kommer ta hjälp av denna renovering är :

* Mopedrenovering
* Trimbutiken
* VRM
* Tivedens Motor
* RacePipe
* Christofer Hansson
* Romeu Henriques
* JMPD
* Twostroke

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.