Unicompact

En söndermodifierad ram från en Compact fick smaka ännu mera vinkelslip och svets. 10 Tums Skoterett hjul är ju 2/3 delar av original compactstorlek. Så mått togs mellan vardera böjning i ramen, och sedan minskades måtten i fråga med 33%. Genom att sätta kapen i ramen och sedan svetsa ihop en 2/3 dels Compact.

En krockad gaffel med krokiga innerben kapades av och toppen svetsades fast på den nu raka delen, ca 15cm togs bort från gaffelns höjd, och även underbenen kortades kraftigt. Baktill var stötdämpare i rätt längd antingen för dyra, eller med en leveranstid på 6-12 veckor, vilket inte var intressant. Så mera gaffelskrot förvandlades till 2 stycken 175mm långa stötdämpare, så detta minibygges fjädring har lagom åkkomfort för förarens nuvarande matchvikt på ca 30kg. Men funkar även för mina 100kg++.

Amazon fick bidra med ett elcykelkit på 24V och 250W. Och från Biltema köptes 2 st 12V 4,5Ah blyaccar. Den skrikiga färgen är flourescerande rosa som sedan fått 2 lager klarlack. Den SYNS väldigt väl.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.