Piaggio Ape "Barn-find"

Jaha, se där! 6:e fordonet på mindre än 4 hjul och som går på 2-takts-bränsle införskaffat!

Har just funderat, och ingen utav mina 2-takts-vidunder är annat än ladu-fynd! (eller fynd i den bemärkelsen) Och det är ju roligt!

Denna gång blev det en APE från -99 med strax över 2.000 mil på mätaren! Rolig affär, då säljarinnan bor i Holland och har haft detta fordon när hon varit i Sverige. Nu hade hon inte besökt sitt hus i Sverige på några år, och då hon skaffat körkort blev APE:n ståendes sedan år 2013 under tak. Efter mycket mailande blev det till slut affär! Och på ren tur hittades denna. På väg hem från ett jobb, ser jag någon rött med vit kåpa skymta genom en ladu-dörr, som under vintern troligen hoppat av gångjärnet, varpå jag pallnitar och backar fortare bakåt än vad jag kört framåt! Jomen tusen, en APE.... Efter lite snack med grannar fick jag kontakt-uppgifter. Några veckor har passerat, och nu står den istället hemma hos mig, bland andra 2-taktare som för stunden hamnade ytterligare ett steg ner på prio-listan! Men vad gör väl det, jag har ju fyndat en APE!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.