Mobylette Chopper

Jag kommer från Tyskland nära Bremerhaven och har ägt min moped i ungefär 3 år. Ursprungligen var det en Mobylette 140 TL från 1973, som senare ändrades till 50VL (godkänd i Tyskland som en moped med maximalt 39kmh). Motorn är en AV7 med en cylinder och kolv från Airsal och har en 12V generator med elektronisk tändning. Mobyletten har en Variomatic från Malossi och en förgasare från Delorto. Framgaffeln har förlängts. Ett modifierat Doppler-resonanssystem är installerat som avgas. Med ett batteri, blinkande ljus, helljus, bromsljus och ett larmsystem är Mobylette helt lämplig för daglig användning. Mopeden har ständigt förändrats och modifierats under de tre åren i syfte att kombinera min hobby med tillförlitlighet i vardagen. Mobylette används året runt för den nästan konstanta pendlingen till jobbet. Mopeden har uppnått en körsträcka på cirka 2500 mil under de tre åren.

Kommentarer

#1
Ulle07
2021-06-02 17:21

Jag har ägt min moped i ungefär 3 år. Ursprungligen var det en Mobylette 140 TL från 1973, som senare ändrades till 50VL (godkänd i Tyskland som en moped med maximalt 39kmh). Motorn är en AV7 med en cylinder och kolv från Airsal. Mobyletten har en Variomatic från Malossi och en förgasare från Delorto. Framgaffeln har förlängts. Ett modifierat Doppler-resonanssystem är installerat som avgas. Med ett batteri, blinkande ljus, helljus, bromsljus och ett larmsystem är Mobylette helt lämplig för daglig användning. Mopeden har ständigt förändrats och modifierats under de tre åren i syfte att kombinera min hobby med tillförlitlighet i vardagen. Mobylette används året runt för den nästan konstanta pendlingen till jobbet. Mopeden har uppnått en körsträcka på cirka 2500 mil under de tre åren.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.