Bild
Nästa artikel
Läs Moped digitalt

Läs Moped digitalt

Artiklar

Som prenumerant kan du läsa Moped helt gratis direkt i mobilen, på din läsplatta eller på din dator. Du har dessutom tillgång till alla tidningar sedan tidningens start! Läs allt om hur du läser Klassiker digitalt här.

Som prenumerant på Moped har du också tillgång till att läsa tidningen plus specialutgåvor i våra digitala kanaler. Du kan läsa den på datorn, i mobilen eller på läsplattan och har där tillgång till alla tidningar sedan vi startade. Du kan även söka på nyckelord för att hitta artiklar om specifika modeller. 

Så här gör du:
Det enda som behövs för att kunna läsa Moped digitalt är ett konto. För att skapa ett konto behövs en e-postadress samt ett lösenord som du väljer själv och sedan använder för att logga in på kontot.

Läsa Moped på din dator eller mobil som prenumerant: 

1. Gå in på www.mopedgaraget.se/fri
2. Klicka på valfritt omslag
3. Om du inte har skapat något konto väljer du "Jag vill registrera en ny användare" under knappen för logga in. 
4. Skapa konto och verifiera därefter din prenumeration. 
5. Nu har du tillgång till Moped på datorn, mobilen eller surfplattan. Du använder samma inloggning hela tiden och för alla OK-Förlagets titlar (Vi Bilägare, Klassiker samt Husbil & Husvagn – förutsatt att du har en giltig prenumeration på respektive tidning).

Support:
Mejla vår support på adressen support@paperton.com om du behöver hjälp, vill du ha hjälp att aktivera din prenumeration anger du prenumerationsnummer, postnummer och mailadress.


 
Vanliga frågor:
Fråga:
 Har ni inte en app också? 
Svar: Nej, vi har slutat med uppdateringen av våra enskilda appar. Det betyder att om du redan har en app nedladdad så fungerar den fortsatt, men inga uppdateringar kommer att ske för nya operativsystem eller liknande. Istället hänvisar vi till webbinloggningen enligt ovan.

Fråga: När jag skapar mitt konto får jag ett felmeddelande. Varför?
Svar: Det kan bero på att prenumerationsnumret eller postnumret inte är korrekt ifyllda. Det kan också bero på att prenumerationen är nytecknad och ännu inte registrerad i vårt system. Om du skapat ett konto tidigare kan också prenumerationsnumret och postnumret vara låsta till det kontot. Ännu en anledning kan vara att du redan har ett konto kopplat till din mailadress.

Fråga: Jag har ett konto på Mopedgaraget. Kan jag använda det kontot för att läsa tidningar och tester digitalt?
Svar: Nej, för att få tillgång till Moped digitalt behövs ett särskilt konto, kopplat till din prenumeration. Följ instruktionerna ovan för att skapa kontot. Läs & njut! 

Taggar: Artiklar, Tidningen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.