Bild
Nästa artikel
Själva reautblåsets kromkant.
Själva reautblåsets kromkant.
Dansk blysläde
Skateboard får nytt användningsområde.
Skateboard får nytt användningsområde.

Dansk blysläde

Locost Loco

Lars "von Loco" Christensen är en man som inte svävar ut med dyrbara byggbitar. Stolsunderreden och kasserade järnbitar får nytt liv i verkstan i Köpenhamn. Men det finns mer att pyssla med än bara mopedbyggen ...

Lars rapporterar: "Har nu spenderat lite tid på att få allt förberett för montering. Det har uppfunnits nye/extra bromser utöver cykelns orginal två bromsar for hand på styren. En panikbromsning på bästa  "Soap box Car" stil som är en handbroms som bromsar på akterdäck och en fotbroms som är bakhjulets original "trampa tillbaka typ" som nu har byggas om.
Detta ger mopeden 4 bromsar! Om du går i panik under körning , då är det bara att dra och trampa i alt som finns, så vill mopeden stoppa.
Karosseriet är nu på ramen igen och mangler bara at bli målad när de sista hålen för parkeringsbroms fenderskirts, sadel och tank är gjort. Jag är liten forsenad med projektet, havede hoppas på at vära färdig redan nu.....MEN en av mina vänner behövede hjälp med att samla ihop et 1932 Ford Roadster karosseri i dela från Jocar. Så det hållar jag okså på med......tilsammans med alla dom andre projekter jag har igang  i min garage"

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.