Bild
Nästa artikel
The Green Chop – del 3
The Green Chop – del 3
The Green Chop – del 3

The Green Chop – del 3

Tobbe Devil Jonsson

Vi har inte hört så mycket från vår vän i Enköping – men här kommer en rejäl uppdatering. Hantverk under bar himmel!

Den råa, obändliga kraften i att skapa med händerna, med fantasin på högvarv, bor inte alltid i ombonade och flotta verkstäder. Den lever och frodas även under bar himmel.

Tobbe Devil Jonssons förutsättningar att få ihop sitt bidrag till Årets Kustomizer må vara en aningen kärvare än flera andra deltagare – karln jobbar delvis utomhus (och vintern har ju inte varit nådig). Men det är inget som hindrar.

Oförtrutet. Jobbar. Han. Vidare. Med ett mål i sikte: att bli klar. En sekund innan deadline, gissar vi (Tobbe har tvälat tidigare år i Årets Kustomizer - så vi har en viss aning).
Det är väl lite så Tobbe alltid angriper projekten – när den verkliga inspirationen rullar in gäller det att haka på. Även om den råkar komma lite sent.

Men nu är plåtarna formade. Lacken ligger där den ska. Eller? Med urkraft växer en äkta svensk mopedchopper fram. Vi är fulla av beundran Tobbe!

Och vi längtar efter att få se The Green Chop live. På mässan i påsk, Elmia, Jönköping!

 
The Green Chop – del 3
The Green Chop – del 3
The Green Chop – del 3

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.