Bild
Nästa artikel
Så här var det tänkt ...
Så här var det tänkt ...
Okej. Tobbe börjar med att tanka hem designverktyget Woodstick 3D.
Okej. Tobbe börjar med att tanka hem designverktyget Woodstick 3D.

The Green Chop – del 1

Tobbe Devil Jonsson

Det börjar med några kvastskaft och utvecklar sig till en egen variant av The Swedish Style. Vi gillar!

Lååång framgaffel. Lååång ram. Och en lagom stor mopedmotor ... där bak! Tobbe Devil Jonsson uppfinner en helt egen genre när det kommer till moppebyggen. Det är vi glada för. Det är precis sånt som vi hoppas på med tävlingen Årets Kustomizer.

Tobbe är en av under-radarn killarna i tävlingen. Sparsam med ord. Sparsam med bilder. The Green Shop verkar målmedvetet växa fram lika mycket utomhus som inomhus. Tobbe var med i första årets tävling, kom infladdrande en sekund innan deadline med färgen på sin board tracker nätt och jämnt genomtorr. 

Så blir det ju naturligtvis inte den här gången. 

Efter plockepinn-fasen ger sig Tobbe på den ståtliga framgaffeln. Några smarta träklossar får agera jigg när gaffelrören ska bli 100 procent parallella inför svetsningen av infästningsplåtarna till styrhuvudet. Gaffelkronorna är inte heller något som köpts ur en amerikansk customkatalog.

Om nu någon trodde det.


 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.