Bild
Nästa artikel

Red Spinner del 24

Daniel Carlsson

Summa summarun – man kanske inte ska räkna timmar och kronor. Det blir så hiskeligt. Men så är också slutresultatet extraordinärt.

En grov summering säger att Daniel Carlsson lagt sådär 600 timmar på sin Red Spinner. Och då är Daniel en kille med kort startsträcka och proffsfingrar oavsett vad han tar sig an i ett bygge på hjul. Plåt, lacks, svets, maskinbearbetning – allt går fort. Men ändå: 600 timmar. Vilken flit!

– När man handbygger saker tar det tid, men visst, du får det exakt som du vill ha det och det passar. Om någon skulle beställa en moped av den här kalibern skulle jag vara tvungen att fakturera minimum 350 kr i timmen plus moms ... tveksamt om någon skulle vilja ha en moppe för den summa, säger Daniel.

Tur för oss att denne mästerbyggare låtit oss hänga med på resan. Helt gratis. Och om en vecka kan man se den live på Elmia i Jönköping. Du kommer väl!?

Som en liten bonushälsning från Daniels garage kommer här en liten film när mästerverket startas … med ett ryck i snöret!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.