Bild
Nästa artikel
Nytt nummer - Moped 2/24

Nytt nummer - Moped 2/24

Aktuellt nummer

✔ Stort special om Zündapp ✔ Dragracing med stil ✔ Så byter du koppling ✔ Vattenkylda dappen ✔ Mysteriet från Tibro

Med nya numret av Moped kommer inspiration, nostalgi, infall och handfasta tips. Allt för att kicktstarta säsongen på allvar. Vi laddar för fullt – med Zündapp!

Zündapp-drömmen lever mer än någonsin. Vi frossar i några av landets finaste KS50, KS100 och KS125. Små cylindrar är vår passion.

Nytt nummer - Moped 2/24

Björn, Marika, Patrik, Roland och Frank (som du också ser på omslaget nedan) serverar högsta klass på sina renoveringar … men titta noga! Med fingertoppskänsla tar de ”originalutseende” ett steg längre. Kulörval med känsla och lite mer orr i motorn.

Nytt nummer - Moped 2/24

Mats Ohlsson i Domsjö har Sveriges coolaste dragracing-moped. Det som ser ut som en Zündapp Combinette Sport är i själva verket en kaross i ultralätt plast. Vilket bygge!

Nytt nummer - Moped 2/24

Patrik Karlsson från Finspång gillar Zündapps tunga artilleri och det ska vara fint bruksskick.. Det sena 1970-talets KS50 hade alla rätt.

Moped 2024/02

Har du inte startat din prenumeration ännu kan du beställa Moped 2/24 direkt från oss via länken här.
Taggar: Aktuellt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.