Bild
Nästa artikel
Nytt nummer
Nytt nummer
Nytt nummer

Nytt nummer

Moped är här!

Borsta loppan av stiftet. Dra till kiosken. Där hittar du nya numret av Moped – allt om Sveriges häftigaste moppebyggen. Och Svalan från Falun. King, Roulette, Stockholmaren – massor av läsning! Och alla moppeträffar i sommar.


Allt om Årets Kustomizer. Bröderna Krusell vann med sin Tunnan! Vilket galet, roligt bygge. För att inte tala om andrapristagaren Daniel Carlsson med sin turbomoped! Dick Ströms moppe skrämde livet på oss alla. 

Ville du också bli Sveriges Mopedmästare? Vi ser tillbaka på skolgårdshjältarna som klarade av balansplankan och garagesvängen. Och vann en moped!

Nyss var det vinter, du har väl inte glömt? Två bröder – Abraham och Birger – tar sina Svalan mopeder till de hemligaste pimpelvikarna. 

Alla Sveriges mopedträffar. Eller ja, så gott som alla. Vi har säkert glömt någon, sommarsverige kokar ju av moppeträffar. Men 171 stycken blev det!Barbro Lill-Babs Svensson. Vi saknar henne. Och hyllar henne, mopeddrottningen. 

Finns det något som heter Texasaphängarstyre? Det borde det göra och Svante Ödman byggde sitt eget!

 
Taggar: Aktuellt nummer
Nytt nummer
Nytt nummer
Nytt nummer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.