Sollefteå Mopedcruising 2018

Sollefteå Kommunparkering

De flesta har nog hört talas om att denna träff, år efter år, slagit rekordet i antalet
utställda mopeder!

Givetvis blev det så även i år! Ifjol kom det 147 mopeder, men i år tröck vi in hela 183 st ekipage! Helt fantastiskt! Då är även lotteri-mopeden inräknad, som ju också var ett av ekipagen på träffen! Tur att vi i år hade utökat träffområdet med nästan en fördubbling.

I och med detta kan vi utan tvekan utge oss för att vara en utav de största mopedträffar som går att besöka i Norrland. Om inte störst?

Vi fick för första gången under 12 år en liten regnskur, men det hindrade inte träffen från att fortlöpa. Vi arrangörer är glada över att ha genomför ytterligare en dunder-lyckad Mopedcruising i Sollefteå. Nästa år satsar vi mot 200 mopeder!

I år kom det även många yngre mopedförare. Förvisso med "nyare" mopeder, men alla är lika välkomna! Förhoppningen är att säkra framtidens mopedförare, och vi tror att alla de yngre förarna också fick upp ögonen för de lite äldre fordonen!

Årets nya inslag, tipsrunda för mopedförare samt utlottning av veteranmoped var två mycket uppskattade inslag under träffen, som vi garanterat kommer fortsätta med i framtiden!

Ett stort tack till ALLA som ställt ut och hjälpt till med denna dag! Nu laddar vi inför nästa år!

Fler bilder på www.smf-solleftea.se

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.