Sollefteå Mopedcruising 2017

Kommunparkeringen

Då har Sollefteå Mopedcruising ägt rum för 11:e gången!

En fortsatt succé-träff, som bara ökar i antalet utställare och besökare. Ifjol kom det hela 127 mopeder, vilket var ett rekord för träffen då, men i år kom hela 147 mopder!! En ökning på 20 st, vilket vi, arrangörerna SMF Sollefteå, är mer än nöjd över!

Att träffen har blivit stor och vida känd märkte vi på alla de som kom ifrån andra städer än Sollefteå. Det kom utställare från många olika städer i Västernorrland givetvis, men även långväga ifrån! Den som kommit längst för att ställa ut sin moped och vara med på evenemanget var Mattias Hawee från Norrtälje kommun! Det är otroligt roligt att folk så pass långt ifrån Sollefteå fått upp ögonen för detta evenemang!

Som vanligt vankades det 2 cruising-rundor under kvällen, med hinderbana och dragrace mellan rundorna! Under hela tillställningen kunde även barn upp t.o.m 12 år rita en moped och ta chansen att vinna 1kg godis! Alla besökare hade även möjligheten att rösta på sin favorit-moped till "Folkets Val", där alla som lade en röst i sin tur hade chans att vinna pizza från en lokal restaurang!

En toppen-kväll helt enkelt, men supermycket besökare och ett grymt antal utställare! Nästa år tänker vi, SMF Sollefteå, satsa på att utöka evenemanget! Kanske lägga den på en helg, se till att träffen håller på en eller två timmar längre och kanske hitta på något rolig som en tips-runda med mopederna eller liknande!

//Robert Gullberg, SMF Sollefteå

(P.S De flesta bilder har även bildtext. Hoppas även på en liten blänkare om detta i er tidning. Tack på förhand!)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.