Bild
Nästa artikel

Välkommen till Träffpunkt Moped – en träff i träffen!

Artiklar

Tidningen Moped ordnar än en gång Träffpunkt Moped – söndag 22 september. Vi hälsar alla mopedentusiaster varmt välkomna! Platsen är vackra Skokloster slott drygt sex mil nordväst om Stockholm. 

Träffpunkt Moped är en ”träff i träffen, alltså en del av tidningen Klassikers superträff på Skokloster som i fjol lockade 1 600 klassiska bilar! I år är datumet söndagen den 22 september. På Skoklosters slottsområde blir det bilutställning, veteran- och vintagemarknad, Concour de charme, provkörning, fordonspresentationer, klubbar, kommersiella utställare och mycket annat. På området finns värdshus och flera matställen – och förstås det pampiga barockslottet! All info på: www.klassiker.nu
 

Missa inte Träffpunkt Moped. Det kan aldrig bli för många mopeder.
Besök Skokloster och umgås med likasinnade.

Vad: Moppeträff med gräddfil in på Klassiker på Skokloster söndagen den 22 september! En träff i träffen.

För vem: För dig som kör klassisk moped.

Var: Träffpunkt Moped startar med ett gemensamt rally med målgång på träffområdet. Samling 08.30 vid Bålsta tågstation, stora parkeringen vid Ullevivägen. Här kan du lasta av din moped och parkera ditt fyrhjuliga fordon och eventuellt släp. Avfärd 09.00! 
Rallyslingan är ca tre mil och körs i civiliserat tempo på fina vägar. Med föråkare. Delvis grus. Med moped slinker du effektivt förbi eventuella köer till träffen och får VIP-parkering centralt på träffområdet. Rallydeltagare får allas avundsjuka blickar – och frukostfika vid målgången!
Observera att arrangören inte tillhandahåller någon back-up om din moped havererar.
Det är inte gemensam återfärd till Bålstad. Du får hitta vägen själv och du avåker efter eget gottfinnande. 

Vad händer: Mopedmingel och presentation av utvalda mopeder på scenen. Kanske blir det din?

Klockan 12:15 Gunillarallyt! Endast för damer. Start vid scenen. Pilad sträcka på ca fem km, målgång vid scenen. Ingen föranmälan.

Du är förstås välkommen att delta i Concour de Charme. Svida upp dig i samklang med din klassiska moped. Anmälan gör du här: red@klassiker.nu

Du blir väl med och kör Rally?

Inträdespriser: 
Förköp: 120 kr. https://magnetevent.se/Event/klassiker-pa-skokloster-30251/
På plats: 200 kr. Betalas vid rallystarten. Swish eller kontant.
Alla rallydeltagare får ett armband som ge fri lejd in på området, förbi eventuella köer, rakt in i händelsernas centrum. 

Det går också bra att anlända på moped till Skokloster utan att åka rallyt. Då får du lösa entré (antingen förköp 120 kr eller på plats 200 kr) och själv ta dig till Träffpunkt Moped centralt på området. Men du får ingen fika.

Vi ses på Träffpunkt Moped – en träff i träffen!

Passa på att fynda...
Kör dit i bil. Om du måste.
Finns en hel del att titta på.
Fyra hjul kan vara kul det med.
Men inget slår att komma dit på Moped.
Här upptäcker du saker du inte visste var livsnödvändigt.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.