Bild
Nästa artikel

Vill du bli Årets Kustomizer!?

Artiklar

Sveriges hetaste byggtävling drar igång för tredje året i rad. Nu har du chansen att vinna den ärofyllda titeln: Årets Kustomizer!
Övertyga oss om att just din idé ska bli verklighet. Bygg sedan dina drömmars moped – du har ett drygt halvår på dig!

Så här går det till:
 
Fundera ut hur din drömmoped ska se ut. Bygget ska drivas av en Sandelco-motor – som du får av oss om du blir uttagen. Gör en skiss, ett fotomontage, en lermodell eller vad du vill. Förmedla oss din vision. Få oss att förstå varför just du ska bli utvald. Hitta på ett coolt projektnamn. Skicka in till oss. Senast 15 augusti 2017. (I tidningen står det 1 augusti, men det blev helt enkelt lite fel). Senast 15 augusti är det som gäller. Gammelpost: Moped, Box 23 800, 104 35 Stockholm. Eller red@klassikermoped.se Märk med ”Kustomizer 2018”. Glöm inte dina kontaktuppgifter.  

Byggtiden löper fram till mässan i mars/april (exakt datum inte fastställt). Då ska din moped vara klar – och den ska vara möjlig att köra. Under byggtiden vill vi att du ska fota och hålla oss informerade om ditt bygge. I övrigt är det inga regler. Vi vill se nya stilar födas eller gamla förfinas. Vi vill se bubblande kreativitet. Vi vill se hantverk och mest av allt – känsla. 
Vi vill se din moped!
 
Frågor? red@klassikermoped.se eller 08-736 1246.
 
 

Hej!

Våra annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta göra det vi gör. Så vi vore tacksamma ifall du kunde stänga av adBlocker!